040 5683466 info@ridersinn.fi

Liiketoiminta

Liiketoiminta ripeästi kasvavalla liiketoiminta alueella tulee olemaan kilpailujen järjestäminen, myös kansainvälisten, sekä yleisötilaisuuksien järjestäminen laajassa mittakaavassa. Tukitoimintana yhtiö tarjoaa talli‐ valmennus‐ ja muita hevosalan palveluja korkealla profiililla. Hevosten määrä Suomessa on kaksinkertaistunut viimeisen 25 vuoden aikana. Tällä hetkellä Suomessa on n. 70.000 hevosta ja ala työllistää vakituisesti n. 15.000 henkilöä ja trendi on nouseva. Myös ratsastus tavoitteellisena urheiluna ja kilpailumuotona on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti. Kilpailujen osallistujamäärät ovat muutaman viime vuoden aikana yli kaksinkertaistuneet.

Kasvavasta suosiosta huolimatta palveluntarjonnassa tavoitteellisen ratsastuksen saralla Suomessa on merkittäviä puutteita. Vaikka kysyntää riittää, laadukkaita harjoitteluolosuhteita sekä kilpailuja ei ole läheskään riittävästi tarjolla. Ulkomailta saadun kokemuksensa perusteella, olemme nyt päättäneet perustaa Suomeen hevosalan yrityksen joka toisi myös kotimaisille markkinoille Keski‐Euroopan laatutasoa vastaavan ratsastuskeskuksen.

Tarkoituksena on tarjota asiakkaille olosuhteet jotka vastaavat niitä tarpeita joita kilpahevosten hyvinvointi ja tavoitteellinen ratsastusharjoittelu kaikilla tasoilla vaatii. Lisäksi puitteita hyödynnetään ratsastuskilpailuiden, valmennusten ja muiden tapahtumien järjestämiseen.