040 5683466 info@ridersinn.fi

Palvelut

 

Tallipaikat ja hevosten täysihoito Riders Inn tallissa

Riders Inn tarjoaa ensiluokkaiset olosuhteet tavoitteellisesti valmentautuville ratsukoille sekä myös laadukkaista puitteista nauttiville harrastajille.

Hevosten ratsastus vain parhailla ratsastusalustoilla, laadukkaat rehut sekä olki kuivikkeena ja mahdollisuus riittävään liikuntaan ja ulkoiluun on perustana jotta meillä on terveitä ja iloisia hevosia jotka haluavat suorittaa.

Hevosten hyvinvoinnin lisäksi ratsastajien viihtyvyyden takaavat siistit ja toimivat sosiaali- ja huoltotilat sekä talvella lämpöeristetty maneesi.

Sisältää:

  • 14m2 kokoisen karsinan olkikuivituksella. Tarvittaessa purukuivitus. Karsinoissa pohjalla kumimatto.
  • Karsinan päivittäinen siivous.
  • Hevosen ruokinnan sisältäen kauran, Havens täysrehut ja kivennäisen.
  • Hevosten tarhaus syksyllä 2016 uusituissa tarhoissa. Tarhoissa hiekkapohja, suurissa tarhoissa hiekka/nurmipohja. Mahdollisuus tarhata yksin tai kaverin kanssa. Tarhausaika n. 8-15.
  • Kesällä laitumet
  • Ratsastusalueiden, solariumin ja kävelykoneen käytön.
  • Tallin asiakkaille edulliset valmennus- sekä ratsutuspaketit, sekä kokonaisvaltaista tukea ja apua tavoittelliseen kehitykseen niin halutessa.

Tallipaikan hinta 890e/kk

Tiedustelut:

Heidi Lindeman

0405683466
heidi.ridersinn(at)gmail.com

 

Ratsutus ja valmennus

Ville Kulkas ratsuttaa Riders Inn tallilla estehevosia ja valmentaa kaikentasoisia ratsukoita!

Ville Kulkas on Suomen kokoneimpia kilparatsastajia ja vastaa kaikesa hevosten sekä ratsastajien valmennustoiminnasta Riders Inn tallilla. Villellä on takanaan useita SM-mitaleita, edustuksia Nations Cupissa ja kansainvälisissä kilpailuissa, sekä lukuisia voittoja nuorten hevosten kilpailuissa Breeders Prizessa, Laatuarvostelussa, Racing Trophy sarjassa ja Horse Shown nuorten hevosten luokissa. Nuoret hevoset ja niiden kehittäminen onkin Villen suurimpia mielenkiinnon kohteita.

Hevosten ratsutus kertamaksulla 55e/krt, pidemmät sopimukset sisältäen täysihoidon aina erikseen sovitusti.

Valmennukset 2-3 henkilön ryhmissä 55e/krt, yksityistunnit 75e/krt. Hinnat sisältävät maneesi tai kenttävuokran.

Ville Kulkas

0407433600

vkulkas(at)gmail.com

 

Maneesin ja kentän vuokraaminen

Riders Inn tarjoaa ratsastukseen huippuolosuhteet niin hevosille kuin ratsastajille. Sekä ulkokentällä (60m x 80m) että lämpöeristetyssä sisäratsastushallissa (65m x 40m) on valkoinen kuitukvartsipohja ja kansainvälisen tason turvallinen estekalusto.

Ratsastusalueita on mahdollisuus vuokrata hintaan 25e/hevonen.

Varaukset puhelimitse 0407433600 tai Facebookin kautta!

Ville Kulkas

0407433600

vkulkas(at)gmail.com

 

Ratsastuskilpailut

Ridersinn järjestää kuukausittain ratsastuskilpailuita kaikentasoisille kohderyhmille. Haluamme tarjota mahdollisuuden kilpailla laaduikkaissa ja turvallisissa puitteissa niin kokeneille ammattilaisille kuin lajin vasta-alkajillekin.

Ajankohtaisen kilpailukalenterin löytää osoitteesta kipa.ratsastus.fi.  Esimerkiksi laittamalla paikkakunnan hakukenttään ”hyvinkää” löytyy kaikki Riders Innissä järjestettävät kaikentasoiset ratsastuskilpailut.